Andra varumärken

Purenatural hundprodukter

 • Purenatural Grisöron Deluxe

  Purenatural Grisöron Deluxe
  Purenatural Grisöron Deluxe 10-p.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 10 pack Purenatural Grisöron Deluxe
 • Purenatural Nötstrips

  Purenatural Nötstrips
  EgenskaperPurenatural Nötstrips passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av nötkött, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finskt nötkött.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g

  Purenatural Kycklingfiléstrips 120 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Nötvåmstrips

  Purenatural Nötvåmstrips
  EgenskaperPurenatural Nötvåmstrips passar alla hundar. Godiset innehåller goda bitar av nötvåm, som är helt rent och fritt från smak- och färgämnen. Tillverkad med 100 % finskt nötvåm.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Purenatural Kycklingstrips 150 g

  Purenatural Kycklingstrips 150 g
  Purenatural Kycklingstrips 150 g: HundgodisPurenatural Kycklingstrips 150 g är ett gott godis gjort på proteinrikt kycklingkött.De smaskiga kycklingstripsen är enkla att bryta i mindre bitar så att dem passar ding hund. Dessa naturliga godisbitar tillverkas i Finland av finskt kycklingkött.HundgodisFinskt kycklingköttPåsen innehåller 150 gram
 • Purenatural Renbringa 300 g

  Purenatural Renbringa 300 g
 • Purenatural Höftben Ren 300 g

  Purenatural Höftben Ren 300 g
 • Purenatural Renhals 300 g

  Purenatural Renhals 300 g
 • Purenatural Skenben Ren 600 g

  Purenatural Skenben Ren 600 g
 • Purenatural Revben Ren 200 g

  Purenatural Revben Ren 200 g