Tuggpinnar för hundar

Tuggpinnar är lite mindre och passar till små hundar som en form av tuggben. De kan också ges till större hundar för rengöring av tänderna men för det finns också speciella dental sticks. Tuggpinnarna är ofta gjorda av torkad hud och kan även ha en torkad köttbit lindad runt sig. Olika typer av kött som kyckling eller anka är vanligt förekommande.

Populärt inom tuggpinnar

 • Tuggpinnar Kyckling 75g - 26% rabatt

  Tuggpinnar Kyckling 75g - 26% rabatt
  Sex tuggpinnar med smak av kyckling.
 • Tuggpinnar Med Kyckling 20-pack - 34% rabatt

  Tuggpinnar Med Kyckling 20-pack - 34% rabatt
  Välsmakande tuggrullar som kommer att uppskattas av din hund. Tillgodoser din hunds dagliga tuggbehov. Kommer i en praktisk påse som går att återförsluta så att rullarna håller sig fräscha länge.  
 • Tuggpinnar Kycklingfilé 60-pack - 40% rabatt

  Tuggpinnar Kycklingfilé 60-pack - 40% rabatt
  Kompletteringsfoder för hundar: delikatessben med kycklingfilé. Påsen innehåller 60 ben!
 • Tuggrulle 3-in-1 Kyckling - 34% rabatt

  Tuggrulle 3-in-1 Kyckling - 34% rabatt
  20 stycken tuggpinnar för små hundar. 

Fler tips på tuggpinnar

 • Tuggpinnar Dentalife Small 345g - 22% rabatt

  Tuggpinnar Dentalife Small 345g - 22% rabatt
  Tuggpinnar som hjälper till att hålla hundens mun ren. Tuggpinnarna är designade till att få hunden att flytta tuggen till de bakre tänderna för att på så sätt rengöra även de svåråtkomliga, känsliga tänderna. Reducerar bildandet av tandsten samt uppkomsten av plack. Innehåller 21 styckna tuggpinnar. Passar en liten hund mellan 7 och 12 kilo. 
 • FourFriends Twisted Stick Lamb 12,5 cm (40 pack)

  FourFriends Twisted Stick Lamb 12,5 cm (40 pack)
  Egenskaper FourFriends Twisted Stick Lamb är ett utmärkt och smakrikt tugg. Finns i olika smaker och olika storlekar för att passa alla hundar. Användning Smakraka tuggpinnar med smak av lamm.
 • Tuggpinne Stor Hund - 31% rabatt

  Tuggpinne Stor Hund - 31% rabatt
  Tuggpinne för större hundar. Tack vare dess utformning kommer åt de mest svåråtkomliga delarna av hudens mun. Rengör tänderna och bidrar till att minska uppbyggnad av plack och tandsten. Pinnarna innehåller även vitaminer och mineraler. Fria från smak och färgämnen.
 • Virbac Vet Aquadent (500 ml)

  Virbac Vet Aquadent (500 ml)
  Egenskaper Trots att de flesta djurägare idag känner till vikten av att upprätthålla en god munhygien även hos våra sällskapsdjur, är det många hundar och katter som har illaluktande andedräkt. Ofta beror den illaluktande andedräkten på att djuret har tandsten som innehåller bakterier. Då hunden eller katten äter fastnar foderrester på tändernas yta, dessa foderrester ger näring åt den normala bakteriefloran i munhålan. Bakterier och foderrester bildar plack på tandytan. Om placken inte avlägsnas, kan det ge upphos till tandsten, som retar tandköttet och orsakar tandköttsinflammation. Långvarig tandköttsinflammation kan orsaka skador på tandens infästning och leda till tandlossning. Tandlossning kan motverkas genom att upprätthålla en god munhygien. Vet Aquadent innehåller två aktiva substanser, xylitol och klorhexidin. Xylitol hjälper till att motverka uppkomsten av plack och tandsten. Klorhexidin hjälper till att minska tillväxthastigheten hos bakterier i munhålan och bidrar till att motverka plackbildning. Vet Aquadent bidrar till att, i kombination med andra munhygienförbättrande åtgärder som tandborstning, tandtuggpinnar etc ge en bättre munhygien.
 • Tuggpinne Biffsmak 130g - 62% rabatt

  Tuggpinne Biffsmak 130g - 62% rabatt
  Smarriga tuggpinnar med ett lagom tuggmotstånd för hundar, här med en härlig smak av biff! Påsen innehåller 4 tuggpinnar styck. 
 • Chewy Chicken Dumbbells 350g

  Chewy Chicken Dumbbells 350g
  Good Boys tuggpinnar med 100% torkad kyckling får även den mest kräsna hund att dregla. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna kommer i en praktisk och återförslutningsbar?
 • Chewy Twists with Duck 320g

  Chewy Twists with Duck 320g
  100% torkad anka och endast 2% fett. Passar även den mest kräsna hunden. Inga onödiga tillsatser. Gluten och spannmålsfria. Bra för den känsliga hunden. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger?
 • Chewy Twists With Chicken 320g

  Chewy Twists With Chicken 320g
  100% torkad kyckling och endast 2% fett. Passar även den mest kräsna hunden. Glutenfria och spannmålsfria. Bra för den känsliga hunden. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna?
 • Hundgodis Kyckling 7-pack - 35% rabatt

  Hundgodis Kyckling 7-pack - 35% rabatt
  Unna er bästa vänn supergoda tuggpinnar med kyckling.
 • Chewy Beef Dumbbells 100g

  Chewy Beef Dumbbells 100g
  Good Boys tuggpinnar med 100% torkat nötkött får även den mest kräsna hund att dregla. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna kommer i en praktisk och återförslutningsbar?
 • Vovvens godispaket! - 45% rabatt

  Vovvens godispaket! - 45% rabatt
  Skäm bort din vovve ordentligt med detta mumsiga paket!Paketet innehåller: 1 st Hundgodis Kyckling & Anka 100g, 1 st Hungodis Mini Ben 500g, Hundgodis Dentastix Medium 77g, Hundgodis Rodeo 70g & Tuggpinnar Nöt, Gris & Kyckling 3-pack 
 • Rullade tuggpinnar - 59% rabatt

  Rullade tuggpinnar - 59% rabatt
  Rullade tuggpinnar av oxhud, en klassiker som hunden älskar!
 • Chewy Twists with Chicken 90 g

  Chewy Twists with Chicken 90 g
  100% torkad kyckling och endast 2% fett. Passar även den mest kräsna hunden. Glutenfria och spannmålsfria. Bra för den känsliga hunden. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna?
 • Mega Chewy Twist With Chicken 70g

  Mega Chewy Twist With Chicken 70g
  Mega Chewy Twist With Chicken 70g är ett lite kraftigare tuggben, med kycklingfile av hög kvalitet. Mycket smakrikt tuggben även för den kräsna hunden. Tuggpinnen rensar tänderna och förebygger?
 • Tuggpinnar Dentalife Large 426g - 22% rabatt

  Tuggpinnar Dentalife Large 426g - 22% rabatt
  Tuggpinnar som hjälper till att hålla hundens mun ren. Tuggpinnarna är designade till att få hunden att flytta tuggen till de bakre tänderna för att på så sätt rengöra även de svåråtkomliga, känsliga tänderna. Reducerar bildandet av tandsten samt uppkomsten av plack. Innehåller 12 styckna tuggpinnar. Passar en stor hund mellan 25 och 40 kilo. 
 • Tuggpinne Kycklingsmak 130g - 62% rabatt

  Tuggpinne Kycklingsmak 130g - 62% rabatt
  Smarriga tuggpinnar med ett lagom tuggmotstånd för hundar, här med en härlig smak av kyckling! 
 • FourFriends Twisted Stick Lamb 25 cm (4 pack)

  FourFriends Twisted Stick Lamb 25 cm (4 pack)
  EgenskaperFourFriends Twisted Stick Lamb är ett utmärkt och smakriktig tugg. Tuggpinnarna finns i olika storlekar och i olika smaker för att passa alla hundar.AnvändningEtt gott tugg till alla hundar!
 • Chewy Twists with Duck 90g

  Chewy Twists with Duck 90g
  100% torkad anka och endast 2% fett. Passar även den mest kräsna hunden. Inga onödiga tillsatser. Bra för den känsliga hunden. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna kommer?
 • Crunchy Chicken & Calcium Bones 100g

  Crunchy Chicken & Calcium Bones 100g
  Good Boys tuggpinnar med 100% torkad kyckling får även den mest kräsna hund att dregla. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna kommer i en praktisk och återförslutningsbar?
 • Chewy Twists with Lamb 90g

  Chewy Twists with Lamb 90g
  100% torkat smakrikt lammkött med endast 3.5% fett. Bra för den känsliga hunden. Passar även den mest kräsna hunden. Glutenfria och spannmålsfria. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten.?
 • Prima Dog Tuggpinne med Lax (100 g)

  Prima Dog Tuggpinne med Lax (100 g)
  Egenskaper Tuggpinnarna är 13 cm långa och säljs i 11-pack. Perfekta att ge till sin hund då det uppfyller ett naturligt behov samtidigt som det stärker hundens tand- och munhygien. De är gjorda av oxhud som är rensad, torkad och värmebehandlad som sedan är täckt med krispigt laxskinn. Innehåller även yucca schidigera-extrakt och persiljeextrakt som minskar odören från hundens avföring och ger den friskare andedräkt. Kom ihåg att ha uppsikt över din hund när den tuggar på ben och se till att den alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Tuggpinnar med laxsmak.
 • Dental Fresh tuggpinne för hundar - 27% rabatt

  Dental Fresh tuggpinne för hundar - 27% rabatt
  Dental Fresh 3 in 1, är en välsmakande tuggpinne för daglig användning. Dess speciella form och kombination av ingredienser stödjer din hunds tandhygien. - 3 i 1: 1) Friskt andetag: innehåller mynta, vilket hjälper till att uppdatera din hunds andetag. 2) Tartar: En speciell, lite grov konsistens hjälper till att minska tandstenen på hundens tänder. 3) Friska tandkött: tack vare den speciella, tuffa strukturen hjälper produkten till att rengöra och gnugga tandköttet försiktigt.
 • Tuggpinnar Nöt, Gris & Kyckling 3-pack - 42% rabatt

  Tuggpinnar Nöt, Gris & Kyckling 3-pack - 42% rabatt
  Tuggrulle av nöt och gris med tvinnad kyckling. Påsen innehåller 3 tuggrullar.
 • FourFriends Twisted Stick Lamb 25 cm (5-pack)

  FourFriends Twisted Stick Lamb 25 cm (5-pack)
  EgenskaperFourFriends Twisted Stick Lamb är ett utmärkt och smakriktig tugg. Tuggpinnarna finns i olika storlekar och i olika smaker för att passa alla hundar.AnvändningEtt gott tugg till alla hundar!
 • Tuggpinnar Dentalife Medium 345g - 22% rabatt

  Tuggpinnar Dentalife Medium 345g - 22% rabatt
  Tuggpinnar som hjälper till att hålla hundens mun ren. Tuggpinnarna är designade till att få hunden att flytta tuggen till de bakre tänderna för att på så sätt rengöra även de svåråtkomliga, känsliga tänderna. Reducerar bildandet av tandsten samt uppkomsten av plack. Innehåller 15 styckna tuggpinnar. Passar en mellanstor hund mellan 12 och 25 kilo. 
 • Tuggpinnar Kycklingfilé 25-pack - 40% rabatt

  Tuggpinnar Kycklingfilé 25-pack - 40% rabatt
  Tuggpinne med kycklingfile till hundar. Påsen innehåller 25 tuggpinnar!
 • Planet Pet Vriden Tuggpinne (800 g)

  Planet Pet Vriden Tuggpinne (800 g)
  Egenskaper Tuggringar är perfekt att ge till sin hund då det uppfyller ett naturligt behov samtidigt som det stärker hundens tand- och munhygien. De är gjorda av oxhud. Kom ihåg att ha uppsikt över din hund när den tuggar ben. Se även till att hunden alltid har tillgång till friskt vatten. Användning Tuggpinnar av oxhud.
 • Hundgodis Tuggpinnar Kyckling 6 x 13g - 50% rabatt

  Hundgodis Tuggpinnar Kyckling 6 x 13g - 50% rabatt
  6-pack hundpinnar inlindade i kyckling.
 • Tuggpinnar Vuxna Hundar - 35% rabatt

  Tuggpinnar Vuxna Hundar - 35% rabatt
  Kompletteringsfoder till vuxna hundar, ge en tuggstång per dag. Utan tillsatt socker.
 • FourFriends Twisted Stick Lamb 12,5 cm (7 pack)

  FourFriends Twisted Stick Lamb 12,5 cm (7 pack)
  Egenskaper FourFriends Twisted Stick Lamb är ett utmärkt och smakrikt tugg. Finns i olika smaker och olika storlekar för att passa alla hundar. Användning Smakraka tuggpinnar med smak av lamm.
 • Jumbo Chewy Twists With Chicken 100g

  Jumbo Chewy Twists With Chicken 100g
  Jumbo Chewy Twists With Chicken är tuggpinnar med kyckling av hög kvalitet. Vridna tuggpinnar inlindade med smakrikt kycklingkött. Ett naturligt tugg för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov.?
 • Chewy Bones with Chicken 80g

  Chewy Bones with Chicken 80g
  Good Boys tuggpinnar med 100% torkad kyckling får även den mest kräsna hund att dregla. Tuggpinnar rensar tänderna och förebygger tandsten. Godsakerna kommer i en praktisk och återförslutningsbar?
 • Virbac Vet Aquadent (250 ml)

  Virbac Vet Aquadent (250 ml)
  Egenskaper Trots att de flesta djurägare idag känner till vikten av att upprätthålla en god munhygien även hos våra sällskapsdjur, är det många hundar och katter som har illaluktande andedräkt. Ofta beror den illaluktande andedräkten på att djuret har tandsten som innehåller bakterier. Då hunden eller katten äter fastnar foderrester på tändernas yta, dessa foderrester ger näring åt den normala bakteriefloran i munhålan. Bakterier och foderrester bildar plack på tandytan. Om placken inte avlägsnas, kan det ge upphos till tandsten, som retar tandköttet och orsakar tandköttsinflammation. Långvarig tandköttsinflammation kan orsaka skador på tandens infästning och leda till tandlossning. Tandlossning kan motverkas genom att upprätthålla en god munhygien. Vet Aquadent innehåller två aktiva substanser, xylitol och klorhexidin. Xylitol hjälper till att motverka uppkomsten av plack och tandsten. Klorhexidin hjälper till att minska tillväxthastigheten hos bakterier i munhålan och bidrar till att motverka plackbildning. Vet Aquadent bidrar till att, i kombination med andra munhygienförbättrande åtgärder som tandborstning, tandtuggpinnar etc ge en bättre munhygien.
 • Tuggpinne Kyckling - 50% rabatt

  Tuggpinne Kyckling - 50% rabatt
  Hundsnacks i form av tuggpinnar med kycklingfolie. Din hund kommer älska det!
 • Tuggpinne Medium Hund - 31% rabatt

  Tuggpinne Medium Hund - 31% rabatt
  Tuggpinne för mellanstora hundar. Tack vare dess utformning kommer åt de mest svåråtkomliga delarna av hudens mun. Rengör tänderna och bidrar till att minska uppbyggnad av plack och tandsten. Pinnarna innehåller även vitaminer och mineraler. Fria från smak och färgämnen.
 • Dental Spannmålsfri Tuggpinne Medium

  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Medium
 • Dental Tuggpinne Medium

  Dental Tuggpinne Medium
 • Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Medium

  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Medium
 • Prima Dog Tuggpinne med Lax

  Prima Dog Tuggpinne med Lax
  Smaskiga tuggpinnar från Prima Dog
 • Dental Tuggpinne Large

  Dental Tuggpinne Large
 • Trixie Tuggpinne

  Trixie Tuggpinne
  Tuggpinnar
 • 2pets Tuggpinne med Hjort 17cm x 18st

  2pets Tuggpinne med Hjort 17cm x 18st
  Beskrivning kommer snart!
 • Dental Spannmålsfri Tuggpinne Large

  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Large
 • 2pets Tuggpinne med Hjort 12cm x 6st

  2pets Tuggpinne med Hjort 12cm x 6st
  Beskrivning kommer snart!
 • 2pets Tuggpinne med Hjort 17cm x 3st

  2pets Tuggpinne med Hjort 17cm x 3st
  Beskrivning kommer snart!
 • Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Stor

  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Stor
 • Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Small

  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Small
 • Denta Fun Tuggpinne med Ankfyllning 5-pack

  Denta Fun Tuggpinne med Ankfyllning 5-pack
  DentaFun Tuggrulle med smak av anka
ileadilead