Andra varumärken

Prima Dog hundprodukter

 • PrimaDog Training Snacks Chicken Bites 50 g

  PrimaDog Training Snacks Chicken Bites 50 g
  Smaskigt och nyttigt träningsgodis med mindre bitar av 100% kycklingfilé. Perfekt som belöning under träning! Godiset innehåller endast naturliga ingredienser och är fettsnålt och lättsmält.- Rekommenderas ej till valpar under 4 månader- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Återförslutningsbar förpackning som ska förvaras svalt och torrt- Fritt från vete, socker eller tillsatt fettKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • PrimaDog Twisted Stick Salmon 11-pack

  PrimaDog Twisted Stick Salmon 11-pack
  11-pack med tuggpinnar av rensad, torkad och värmebehandlad oxhud som är täckt med krispikt laxskinn från Prima Dog - perfekt för mysstunden! Innehåller yucca schidigera-extrakt för att minska odören från hundens avföring samt persilje-extrakt för att ge en friskare andedräkt.Tuggbenen främjar en bättre mun- och tandhälsa och tillfredställer hundens naturliga behov av att tugga. Tuggandet aktiverar också käkmusklerna och håller dem starka.- Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på ben- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Förpackningen förvaras torrt och svaltKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • PrimaDog Meaty Treats Lamb Slice 80 g

  PrimaDog Meaty Treats Lamb Slice 80 g
  Meaty Treats med 100% lammkött är ett smaskigt och nyttigt godis, perfekt som belöning! Lammkött har en hög smältbarhet och är således särskilt lämpat för hundar med känslig mage. Godiset innehåller endast naturliga ingredienser och är fettsnålt och lättsmält.- Ges som godis utöver hundens dagliga kost- Rekommenderas ej till valpar under 4 månader- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Återförslutningsbar förpackning som ska förvaras svalt och torrt- Fritt från vete, socker eller tillsatt fettKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • PrimaDog Training Snacks Tuna Bites 50 g

  PrimaDog Training Snacks Tuna Bites 50 g
  Smaskigt och nyttigt träningsgodis med mindre bitar av tonfisk och torsk. Perfekt som belöning under träning! Godiset innehåller endast naturliga ingredienser och är fettsnålt och lättsmält.- Rekommenderas ej till valpar under 4 månader- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Återförslutningsbar förpackning som ska förvaras svalt och torrt- Fritt från vete, socker eller tillsatt fettKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • PrimaDog Meaty Treats Tuna Bites 100 g

  PrimaDog Meaty Treats Tuna Bites 100 g
  Meaty Treats med tonfisk och torsk är ett smaskigt och nyttigt godis, perfekt som belöning! Godiset innehåller endast naturliga ingredienser och är fettsnålt och lättsmält.- Ges som godis utöver hundens dagliga kost- Rekommenderas ej till valpar under 4 månader- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Återförslutningsbar förpackning som ska förvaras svalt och torrt- Fritt från vete, socker eller tillsatt fettKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • PrimaDog Training Snacks Lamb Bites 50 g

  PrimaDog Training Snacks Lamb Bites 50 g
  Nyttigare hundgodis i småbitar, med läcker smak av lamm. Perfekt som belöning under träning! Godiset innehåller endast naturliga ingredienser och är fettsnålt och lättsmält.- Rekommenderas ej till valpar under 4 månader- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Återförslutningsbar förpackning som ska förvaras svalt och torrt- Fritt från vete, socker eller tillsatt fettKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • PrimaDog Vridet Tuggben med Lamm (Small)

  PrimaDog Vridet Tuggben med Lamm (Small)
  5-pack med tuggpinnar av rensad, torkad och värmebehandlad oxhud som rullad med smaskigt lammkött från Prima Dog - perfekt för mysstunden!Tuggbenen främjar en bättre mun- och tandhälsa och tillfredställer hundens naturliga behov av att tugga. Tuggandet aktiverar också käkmusklerna och håller dem starka.- Håll alltid din hund under uppsikt när den tuggar på ben- Färskt dricksvatten ska alltid finnas tillgängligt- Förpackningen förvaras torrt och svalt
 • Twisted Stick Duck 45st 400 g

  Twisted Stick Duck 45st 400 g
  Prima Dog Twisted Stick tuggpinnar med anka. Smala tuggben gjorda på vriden råhud från nöt. Lindat med torkad anka som ger en smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • White Roll with Chicken 15st 550 g

  White Roll with Chicken 15st 550 g
  Prima Dog White Roll tuggrullar med kyckling. Lite tjockare tuggben gjorda på råhud från nöt. Lindat med torkad kyckling som ger en härlig smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Northern Treats Bars Lamm & Lax 80 g

  Northern Treats Bars Lamm & Lax 80 g
  Prima Dog Northern Treat Bar lamm-laxstick är ett helt spannmålsfritt hundgodis. Smakligt recept med lamm och lax. Innehåller havtorn som är en naturlig källa till C-vitamin. De mjuka stängerna är lätta att bryta i lagom stora belöningsbitar för din hund. Perfekt hundgodis för träning eller bara som ett extra mumsigt snack.
 • White Roll with Duck 15st 550 g

  White Roll with Duck 15st 550 g
  Prima Dog White Roll tuggrullar med anka. Lite tjockare tuggben gjorda på råhud från nöt. Lindat med torkad anka som ger en härlig smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Filled Rawhide with Chicken 5st 180 g

  Filled Rawhide with Chicken 5st 180 g
  Prima Dog Fylld tuggrulle av råhud med kyckling.. Tuggben gjorda på råhud från nöt. Lindat med torkad kyckling och inne i tuggrullen finns en överraskande fyllning med kycklinglever vilket ger en unik smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Twisted Stick Chicken 45st 400 g

  Twisted Stick Chicken 45st 400 g
  Prima Dog Twisted Stick tuggpinnar med kyckling. Smala tuggben gjorda på vriden råhud från nöt. Lindat med torkad kyckling som ger en smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Wild Bites Vaktel 150 g

  Wild Bites Vaktel 150 g
  Prima Dog Wild Bites hundgodis med vaktel. belöningsbitar med halvfuktig konsistens som ger godiset mycket smak och är lätt att tugga. Godiset är tillverkat av högkvalitativa ingredienser. Med hagtornsbär och laxolja för att boosta immunförsvaret. Perfekt storlek på bitarna för hundträningen!
 • Training Snacks Tuna Bites 50 g

  Training Snacks Tuna Bites 50 g
  Prima Dog Training Snacks hundgodis med tonfisk och torsk. Hundgodis med halvfuktig konsistens som ger godiset mycket smak och är lätt att tugga. Belöningsgodis för hundar gjorda på tonfisk och torsk. Perfekt storlek på bitarna för hundträningen!
 • Rawhide Ribs with Duck 3pack

  Rawhide Ribs with Duck 3pack
  Prima Dog Rawhide Ribs tuggben lindat i utsökt ankkött. Tuggben gjorda på råhud från nöt med unik form. Tuggribsens böjda form gör de enklare för hunden att få grepp om tuggbenet. Dessa fettsnåla snacks är lindade i ankkött som gör det ännu godare! Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Training Snacks Chicken Bites 50 g

  Training Snacks Chicken Bites 50 g
  Prima Dog Training Snacks hundgodis med kyckling. Hundgodis med halvfuktig konsistens som ger godiset mycket smak och är lätt att tugga. Belöningsgodis för hundar gjorda på 100 % kyckling. Perfekt storlek på bitarna för hundträningen!