Andra varumärken

Petgood hundprodukter

 • Petgood Hundgodis med Insekter (100 g)

  Petgood Hundgodis med Insekter (100 g)
  Petgood Dog Treats with Insect ProteinHundgodis med allergivänligt Insektsprotein & Bär Detta smaskiga hundgodis från Petgood innehåller bara insektsbaserat protein hälsosamma imunnstärkande antioxidanter som kommer från skogsbär. Varje hundgodis har formen av ett gulligt hjärta!Godisbitarna har en mjuk konsistens som gör dem enkla att dela vid exempelvis träning. Tack vare den mjuka konsistensen och dem hälsofrämjande ingredienserna passar Petgood, Dog Treats with Insect Protein passar även äldre hundar med känsligare tänder.Godispåsarna finns i två storlekar - 100g & 350gHundgodis för hundar med känslig mage & matallergier - Petgood, Dog Treats with Insect ProteinMånga hundar är allergiska mot kyckling, nöt och andra animaliska biprodukter. Detta hundgodis innehåller bara högkvalitativ insektsbaserat protein från Svart soldatfluga, som är helt fritt från tillväxthormoner och antibiotika och kan därför vara ett bra alternativ för hundar med matallergier.Hälsofrämjande gott hundgodisPetgoods hundgodis är berikat med:Insektsbaserat proteinLinfrö och olivoljan som är naturliga källor till Omega -3 och omega -9 fettsyror.Jästcellväggar: en naturlig källa till MOS (mannanoligosackarider) som gynnar en hälsosam tarmflora genom att hindra skadliga bakterier från att kolonisera.Skogsbär: rika på naturliga antioxidanter som stödjer immunförsvaret.Miljövänligt hållbart hundgodisDet är inte bara hunden som mår bra av ett hälsosamt hundgodis gjort på insektsprotein, även planeten. Insekter är otroligt resurseffektiva jämfört med traditionella proteinkällor som nöt, fläsk och fisk, vilket gör insekter till ett naturligt val.Insekter behöver mindre vatten och mat, tar nästan ingen plats alls och orsakar mindre koldioxidutsläpp.* Komihåg att allt hundgodis skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost. Det ersätter inte hundens måltider.
 • Petgood Dentaltugg med Insekter (Medium)

  Petgood Dentaltugg med Insekter (Medium)
  Näringsrika dentalstick för känsliga hundarNäringsrika dental stick gjorda på allergivänligt Insektsprotein & BärSmaskiga dental sticks från Petgood som främjar hundens andedräkt & munhälsa. Tuggbenen innehåller bara insektsbaserat protein och hälsosamma immunstärkande antioxidanter som kommer från skogsbär.Nu finns de i flera olika storlekar och tjocklekar så att de passar både små och stora hundar i vuxen ålderDärför är dental sticks bra för hundars tänder och munhälsaDental sticken är smaskiga tuggben som innehåller vitaminer och mineraler som främjar hundens munhälsa och andedräkt. Några av superingredienserna i Petgood Dental chew with Insect Protein är:Natriumhexametafosfat: Hjälper din hund att skydda tänderna från bildandet av tandsten.C-vitamin: Hjälper till att hämma tillväxten av bakteriell plack. Zinkchelat: Stöttar friska tänder och ett friskt tandkött.Mynta och persilja: Främjar en frisk andedräkt.Fibrer: Speciella fibrer i skalet för en borstande effekt som hjälper till att kontrollera plack och tandsten.Petgood Dental chew with Insect Protein har en halvmjuk konsistens som gör dem enkla att tugga på för även äldre hundar med känsligare tänder.Dental sticks för hundar med känslig mage & matallergier -  Petgood Dental chew with Insect ProteinMånga hundar är allergiska mot kyckling, nöt och andra animaliska biprodukter. Petgoods dental sticks består bara av högkvalitativ insektsbaserat protein från Svart soldatfluga.Det är helt fritt från tillväxthormoner och antibiotika och kan därför vara ett bra alternativ för hundar med matallergier.Miljövänligt hållbart hundgodisDet är inte bara hunden som mår bra av hälsosam hundmat, tuggben eller hundgodis gjort på insektsprotein, även planeten. Insekter är otroligt resurseffektiva jämfört med traditionella proteinkällor som nöt, fläsk och fisk, vilket gör insekter till ett naturligt val.Insekter behöver mindre vatten och mat, tar nästan ingen plats alls och orsakar mindre koldioxidutsläpp.* Komihåg att dental sticks skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost. Det ersätter inte hundens måltider.
 • Dental Sticks med insektsprotein för vuxna hundar 7pack 180 g

  Dental Sticks med insektsprotein för vuxna hundar 7pack 180 g
  Dental sticks från Petgood med insektsprotein för vuxna hundar främjar hundens tandhälsa & munhygien. Hundtugget är utvecklad av tandspecialister, veterinärer & dietister innehåller specifika ingredienser för att säkerställa bästa effekt. Petgoods Dental sticks stöttar friska tänder, tandkött & motverkar bildandet av tandsten.
 • Hundgodis med insektsprotein 100g

  Hundgodis med insektsprotein 100g
  Hundgodis från Petgood är berikade med högkvalitativt insektsprotein & immunstärkande antioxidanter från bär. Hundgodiset smakar både gott för din hund & innehåller dessutom fler hälsofrämjande ingredienser.
 • varva ner/lugnande hundgodis 100 g

  varva ner/lugnande hundgodis 100 g
  Godis för hundar baserat på insektsprotein. För att varva ner efter en händelserik dag passar petgoods insektsbaserade godis för avkoppling. Precis som alla Petgoods produkter är grunden näringsrikt insektsprotein. Ingredienserna B-vitamin, tryptophan och passionsblomma kan ge en avslappnande effekt, och tillskott av magnesium stöttar återhämtning av muskler och nervsystem. Godiset är lämpligt från 6 månaders ålder
 • Insektsbaserat hundkex 6pack

  Insektsbaserat hundkex 6pack
  Petgoods Hundkex med insektsprotein. 100g påsar Hundkex baserat på insektsprotein. Smakrika Hundkex för belöning eller snacks. Passar bra för känsliga magar.
 • Petgood Biscuits Hundkex med Insekter 6x30 g

  Petgood Biscuits Hundkex med Insekter 6x30 g
  Petgood Bug Biscuits Hundkex med insekter-Mumsigt och miljövänligt på en och samma gång!Petgood Bug Biscuits är ugnsbakade hundkex gjorda på  på näringsrikt insektsprotein. Dessa smaskiga och näringsrika hundkex innehåller dessutom linfrö, bovete och potatis som tillför fibrer. Kexen är kryddade med en hint av kanel för att förhöja smaken och ge den en extra touch som vi tror att din hund kommer att älska!Varför ska jag ge min hund Petgood Bug Biscuits?Petgoods hundkex är gjorda på protein som kommer från larver av svart soldatfluga. Insekterna ger ett minimalt klimatavtryck i jämförelse med djur som nöt, gris och kyckling och detta gör Petgoods hundgodis till ett utmärkt miljöval! Dessutom tolereras insektesprotein väldigt ofta av hundar som annars kan vara känsliga för andra typer av animaliskt protein. En win-win situation!Hundkex med insektsprotein från svart soldatflugaInnehåller fibrer från potatis, bovete och linfröBra miljöval!Perfekt till hundar med känslighet mot animalier som nöt, fläsk och fågel.Petgoods hundkex levereras i förpackning om 6 hundkex. Förpackningen är av papper och plast och 100% återvinningsbar. 
 • hud och päls hundgodis 100 g

  hud och päls hundgodis 100 g
  Petgoods insektsbaserade godis är den perfekta starten på dagen, rika på näringsrikt protein från insekter för energi genom dagens alla äventyr. För att ge hud och päls extra styrka och glans innehåller de vitamin E och närande oljor från solros-, hampfrö-, och nattljusblomma. Godiset är lämpligt från 6 månaders ålder.
 • valpgodis 100 g

  valpgodis 100 g
  Petgoods valpgodis är den perfekta belöningen för valpens träning och lek. De är lättsmälta och därmed skonsammare för magen och innehåller naturliga antioxidanter från tranbär för att stötta valpens immunförsvar. Godisarna är små och mjuka för att passa även de minsta munnarna och lämpliga från 3 månaders ålder. Godis för valpar baserat på insektsprotein. Lättsmälta och skonsamma för känsliga valpmagar. Ingredienser med en avslappnande effekt
 • Petgood Skin & Coat Hundgodis med Insekter 100 g

  Petgood Skin & Coat Hundgodis med Insekter 100 g
  Petgood Skin & Coat Hundgodis med Insekter -Hundgodis med allergivänligt Insektsprotein som gör gott för hud och päls!Detta mumsiga och näringsrika hundgodis från Petgood innehåller bara insekter som proteinkälla. Petgood är ett företag som har skapat en serie hundfoder och hundgodis baserat på protein från soldatfluga. Proteinet från soldatfluga är fullvärdigt och passar ofta mycket bra till hundar som är känsliga mot andra proteinkällor som kyckling, nöt, fisk och gris. I detta smaskiga hundgodis har man även tillsatt vitamin E och olja från solros, hampafrö och nattljusblomma. Dessa ger hud och päls en boost av näringsämnen och kan ge extra glans och kvalitet.Vilka fördelar har Petgood Skin&Coat Hundgodis?Detta Hundgodis är särskilt lämpligt för hundar med känslig mage & foderallergier, men kan självklart ges till alla hundar! Petgoods hundgodis är ett utmärkt miljöval då processen att framställa produkten görs med ett mycket lågt klimatavtryck. Insekter behöver mindre vatten och mat, tar liten plats alls och orsakar därför väldigt lite koldioxidutsläpp.Hundgodis med Insektsbaserat proteinInnehåller Vitamin E- En fettlöslig antioxidant som är essentiell för en stark hudbarriärMed nyttiga oljorBra val för hundar med foderkänslighet eller intoleransGes från 6 månaders ålder* Komihåg att allt hundgodis skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost. Det ersätter inte hundens måltider. 
 • Petgood Puppy Valpgodis med Insekter 100 g

  Petgood Puppy Valpgodis med Insekter 100 g
  Petgood Valpgodis-Belöna din valp med mumsiga bitar med insektsprotein!Petgoods valpgodis är mjuka och delbara små bitar med insektsprotein. Bitarna är särskilt lättsmälta för att passa små valpmagar, dessutom innehåller de tranbär som tillför antioxidanter, en boost för immunförsvaret!Valpgodis från Petgood-Ett utmärkt miljöval!Insektsprotein är ett fullvärdigt protein och som kan vara ett utmärkt alternativ till valpar som är känsliga mot andra vanligare animaliska proteinkällor som nöt, gris och kyckling. En stor fördel är även att insektsprotein är ett mycket bra val om du värnar om miljön eftersom att processen att framställa proteinet kräver minimalt med vatten samtidigt som att insekter släpper ut väldigt lite koldioxid!Fördelar med Petgoods ValpgodisValpgodis gjort på insektsproteinUtmärkt val till valpar som är känsliga mot protein från fågel , nöt, fläsk och lammFullvärdigt protein från Svart SoldatflugaLitet klimatavtryck-Bra miljöval!* Kom ihåg att allt hundgodis skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost. Det ersätter inte hundens måltider
 • Petgood Calming Hundgodis med Insekter 100 g

  Petgood Calming Hundgodis med Insekter 100 g
  Petgood Calming-Ett lugnande hundgodisHar du en hund som lätt går upp i stress eller som kan behöva hjälp på traven när det att dags att varva ner efter en lång dag? Detta hundgodis från Petgood innehåller flera ingredienser som kan verka lugnande till en hund som behöver lugn och ro.Hur fungerar Petgood Calming Hundgodis?Petgood är ett företag som baserar sina foder och hundgodis på protein från insekter! Insektsprotein är ett fullvärdigt protein som fungerar mycket bra till hundar som generellt sätt är känsliga för olika födoämnen, dessutom lämnar insektsprotein ett mycket litet avtryck på miljön! Detta hundgodis är tillsatt med:Tryptofan-En aminosyra som är en byggsten för serotonin. Serotonin minskar ångest och skapar lugn och harmoni.Magnesium- Verkar för muskelåterhämtning och avslappning och kan hjälpa till att reglera kortisol (stresshormon) i kroppen B1- Har en allmän funktion i kroppens nervsystemPassionsblomma-Kan reglera GABA nivåerna i hjärnan. GABA i sig reglerar ångest och rädsla.Petgood Calming HundgodisHundgodis baserat på protein från insekterInnehåller ingredienser som kan ha lugnande verkanMiljövänligt valPassar bra till hundar som kan vara känsliga för olika typer av födoämnen* Kom ihåg att allt hundgodis skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost. Det ersätter inte hundens måltider