Andra varumärken

Imazo hundprodukter

 • Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg

  Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg
  Storpack hundkex i perfekt storlek att använda som belöningsgodis till hunden. Knapriga & frasiga små godbitar till hundar som inte smultar i fickan. Passar bra till hundträning & vardagsbelöning.
 • Hundkex Märgben Biff 10 kg

  Hundkex Märgben Biff 10 kg
  Smaskiga kexbitar med smak av biff. Hundkex som passa perfekt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.
 • Hundkex Valpmix 10 kg

  Hundkex Valpmix 10 kg
  Belöningsbitar - hundkex i storpack för hundvalpar. Knaprigt hundgodis till valpen. Ett perfekt valpgodis i form av små kexben. Använd kexen som träningsgodis, lätt att bryta i bitar för att valpträna din lilla hund. Imazo Hundkex Valpmix
 • Hundkex Märgben Mini 10 kg

  Hundkex Märgben Mini 10 kg
  Smaskiga hundkex med smak av märgben. Hundkex i mini bitar som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund. Passar perfekt till att belöna valpar.
 • Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg

  Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg
  Hundkex Hart & Rauh
 • Mintben 10 kg

  Mintben 10 kg
  Belöningsbitar hundkex med fräsch smak av mint. Knaprigt hundgodis till hunden. Ett perfekt belöningskex i form av små kexben.
 • Hundkex Storpack Hercules 10 kg

  Hundkex Storpack Hercules 10 kg
  Tuggstång med ett stort kex som innehåller fläskkött. Mycket smakligt kex som stimulerar salivavsöndringen & matsmältning hos hunden. Läckra hundkex som är perfekt att använda som belöning eller snacks. Skäm bort din hund med smaskiga kex. Knapriga godbitar som passar lika bra i aktiveringsleksaken som till fredagsmyset.
 • Oxben Jumbo Torkade 4060 cm

  Oxben Jumbo Torkade 4060 cm
  Ge din fyrbenta vän en utsökt och långvarig tuggupplevelse med Oxben Jumbo. Dessa stora ben, mellan 40-60 cm, är noggrant torkade för att behålla smak och näringsvärde. Perfekt som ett belönande tuggsnack eller för att främja tandhälsan genom naturligt tuggande. Oxben Jumbo tillfredsställer inte bara din hunds naturliga tugginstinkt utan ger också långvarigt nöje. Varje tugg öppnar upp möjligheter för en sundare munhälsa samtidigt som din hund får njuta av den utsökta smaken av torkat oxkött. Ge din pälskling det bästa - Oxben Jumbo är det ultimata valet för en glad och frisk hund.
 • Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg

  Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg
  Hundkex Jack's är en mix av olika typer av kex i en härlig färgblandning. Ett perfekt snack eller belöningsgodis till din hund. Passar både till stora och små hundar.
 • Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm

  Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm
  Smaskiga hundkex Superben är det perfekt belöninggodis som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.