Andra varumärken

Buddy Petfoods hundprodukter

 • Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Hundgodis 150 g

  Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Hundgodis 150 g
  Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Treats 150 g -Spannmålsfritt hundgodis med färskt lammBuddy Petfoods Lamb Crunch Dog Treats är ett smaskigt, spannmålsfritt hundgodis gjort på färsk lamm. Bitarna har en platt oval form som gör det enkelt för hunden att tugga.Hundgodiser är dessutom berikad med superingredienser såsom ärtor, äpple och tranbär, vilket resulterar i ett hälsosamt hundgodis fullproppat med viktiga proteiner, vitaminer  och mineraler.Buddy Petfoods Lamb Crunch Dog Treats är det ultimata hundgodiset för träning och belöning. Med sin praktiska återförslutningsbara påse är det enkelt att förvara dessa läckra godisbitar i fickan utan risk för spill.Några av superingredienserna i detta hundgodiset är:  Lamm - En proteinkälla som är magert och har en minskad benägenhet att utlösa allergiska reaktioner hos hundar.Ärtor - En näringsrik ingrediens som bidrar med vitamin A, K och B, samt är rik på protein och fiber. De innehåller även lutein, vilket främjar hud-, hjärt- och ögonhälsa.Äpple - En frukt med högt fiberinnehåll och en källa till vitamin A, C och antioxidanter. Äpplet hjälper även till att främja en god munhälsa hos hunden.Tranbär - Superbär som är rika på C-vitamin, järn, zink, folsyra och antioxidanter. Dessa näringsämnen stödjer hundens övergripande hälsa och välbefinnande. 
 • Buddy Petfoods Dental Tuggpinnar Hjort 100 g

  Buddy Petfoods Dental Tuggpinnar Hjort 100 g
  Hälsosamma tuggpinnar för hundar: Dental Chew Venison 100gBuddy Dental Chew Venison är smaskiga tuggpinnar för hundar som inte bara är goda utan också gynnar din hunds munhälsa. Dessa tuggpinnar tillverkas med högkvalitativt hjortkött, vilket är både smaskigt och nyttigt för hunden. Dentalsticks främjar hundens tänder och tandhälsaDental Chew Venison hjälper till att minska plack och tandsten samtidigt som det främjar frisk andedräkt. Den tuggiga texturen fungerar som en naturlig tandborste och masserar tandköttet, vilket är bra för tandköttets hälsa.Detta paket tuggpinnar innehåller 100 gram.   
 • Buddy Petfoods Duckalicious Hundgodis 200 g

  Buddy Petfoods Duckalicious Hundgodis 200 g
  Buddy Petfoods Duckalicious Dog Treats 200 g - Spannmålsfritt hundgodis gjort på färskt ankaBuddy Petfoods Duckalicious Dog Treats är ett spannmålsfritt hundgodis med färsk anka som huvudingrediens. Det är dessutom berikat med superingredienser såsom ärtor, rosmarin och kollagen, som tillför både proteiner, vitaminer och mineraler.Det perfekta godiset för hundträningBuddy Petfoods Duckalicious Dog Treats är perfekt om du tränar med din hund. Den praktiska återförslutningsbara förpackningen gör det enkelt att ta med sig godiset i jackfickan under promenaderna utan risk för spill.Här är några av de fantastiska superingredienserna i detta hundgodis:Ankan i detta hundgodis är en lättsmält proteinkälla som stödjer muskeltillväxt.Ärtor är en näringsrik ingrediens som bidrar med vitamin A, K och B, samt protein och fiber. De innehåller även lutein som främjar hud-, hjärt- och ögonhälsa.Kollagen är tillsatt för att främja rörlighet i leder och stärka hud och päls hos din hund.Rosmarin, med sina antioxidanter och mineraler, bidrar till immunförsvarets normala funktion och har även antibakteriella egenskaper.Påsen innehåller 20 gram och Buddy Petfoods Duckalicious Dog Treats är självklart 100% fritt från spannmål, gluten och tillsatser!
 • Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 g

  Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Hundgodis 200 g
  Buddy Petfoods Duckalicious Dog Treats 200 g - Semi mjukt spannmålsfritt hundgodis gjort på färskt ankaBuddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Dog Treats är ett semi-mjukt, spannmålsfritt hundgodis som är tillverkat med färsk struts som huvudingrediens. Det är berikat med superingredienser som ärtor, björnbär och kollagen för att ge din hund en hälsosam och nyttig godisbit.Detta hundgodis är perfekt för hundträning eller som belöning under promenader. Den återförslutningsbara förpackningen gör det enkelt att ta med sig godiset i jackfickan utan risk för spill.Här är några av de naturliga superingredienserna i Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Dog Treats:Struts är en lättsmält proteinkälla som främjar muskeltillväxt hos hunden.Ärtor är en näringsrik ingrediens som tillför vitamin A, K och B, samt protein och fiber. De innehåller även lutein som främjar hud-, hjärt- och ögonhälsa hos hunden.Kollagen tillsätts för att främja rörlighet i hundens leder och stärka hud och päls.Björnbär bidrar med antioxidanter och vitamin A, B, C, E och K, samt fiberVarje påse innehåller 200 gram av Buddy Petfoods Grass-Fed Ostrich Dog Treats, och som med alla produkter från Buddy Petfoods är det helt fritt från spannmål, gluten och tillsatser
 • Buddy Petfoods Hundgodis Krispig Lax 150 g

  Buddy Petfoods Hundgodis Krispig Lax 150 g
  Buddy Petfoods Hundgodis Krispig Lax 150 gBuddy Crispy Salmon är ett krispigt hundgodis perfekt för godisstunder och träning. Det innehåller endast lax som animaliskt protein.Dessa hundgodisar är glutenfria och spannmålsfria, tillverkade av rena råvaror inklusive blåbär, som är rika på antioxidanter. Buddy Petfoods Hundgodis Krispig Lax är dessutom fritt från konserveringsmedel, smakämnen och färgämnen.Förpackningen innehåller 150 g.Hälsosamt hundgodis: Buddy Petfoods Hundgodis Krispig LaxHundgodis med lax och blåbärSpannmålsfritt hundgodis 
 • Buddy Petfoods Träningsgodis Biff 1 kg

  Buddy Petfoods Träningsgodis Biff 1 kg
  Buddy Petfoods, Träningsgodis Biff 1 kgBuddy-hundgodis består av högproteinhaltigt nötkött. Dessa små godisbitar innehåller hela 95 % nötkött.Nötköttet är naturligt rikt på biotin, vilket främjar både hud, päls och ämnesomsättning. Dessutom bidrar det med niacin, en viktig komponent för huden och nervsystemets välmående.Dessa hundgodisar är fria från gluten och spannmål och innehåller även betydande mängder järn och B12-vitamin, som är viktigt för syretransporten i kroppen.Våra Buddy-godbitar är helt utan tillsatser som konserveringsmedel, smakämnen eller färgämnen. Med ett kilo hundgodis är det gott om belöningar för många träningspass med din fyrbenta vän.Spannmålsfritt hundgodis: Buddy Petfoods, Träningsgodis Biff 1 kgHundgodis med nötköttSpannmålsfritt hundgodis
 • Buddy Petfoods Ankburgare 100 g

  Buddy Petfoods Ankburgare 100 g
  Spannmålsfritt hundgodis: Buddy Petfoods Ankburgare 100 gBuddy Duck Burgers är ett supergott spannmålsfritt snacks för hundar, gjorda på 95 % ankkött. Bitarna är formade som små burgare, och är enkla att dela. Snacksen är 100 % naturliga och spannmålsfria. Anka är en utmärkt källa till magnesium, som är viktigt för hundens muskler och nervsystem. Den innehåller dessutom vitamin B1, som är bra för hundens ämnesomsättning.Förutom ankkött innehåller Buddy Petfoods Ankburgare naturligt vegetabiliskt protein.  
 • Buddy Petfoods Hjortburgare 100 g

  Buddy Petfoods Hjortburgare 100 g
  Spannmålsfritt hundgodis: Buddy Petfoods rådjurskött 100 gBuddy Petfoods rådjurskött är ett supergott spannmålsfritt snacks för hundar, gjorda på 95 % ankkött. Bitarna är formade som små burgare, och är enkla att dela. Snacksen är 100 % naturliga och spannmålsfria. Rådjursburgarna är en hälsosam och näringsrik godis för hundar. De har låg fetthalt och mycket hög proteinhalt. De innehåller också viktiga vitaminer och mineraler, som b-vitamin, selen, zink och järn. Dessa näringsämnen hjälper till att skydda hundens celler från skador och har en positiv effekt på hud och päls.Förutom ankkött innehåller Buddy Petfoods Ankburgare naturligt vegetabiliskt protein.  
 • Buddy Petfoods Dentaltugg Anka 100 g

  Buddy Petfoods Dentaltugg Anka 100 g
  Buddy Dental Chew Duck 100gBuddy Dental Chew Duck är den perfekta belöningen för din hund. Denna läckra tuggpinne tillverkas av  proteinrikt ankkött.Buddy Dental Chew Duck  är mer än bara en belöning – den är också utformad för att främja din hunds tandhälsa.Den tuggiga texturen fungerar som en naturlig tandborste, ch hjälper till att reducera plack och tandsten, samtidigt som den främjar din hunds andedräkt.Buddy Dental Chew Duck finns i 100 grams förpackningar och är perfekt som en belöning under träning eller som ett snacks.
 • Buddy Petfoods Träningsgodis Hjort 1 kg

  Buddy Petfoods Träningsgodis Hjort 1 kg
  Spannmålsfritt hundgodis: Buddy Petfoods, Träningsgodis Rådjur 1 kgGe din hund på det bästa: Buddy-hundgodis, tillverkat av proteinrikt rådjurskött. Rådjursköttet är en rik källa till B-vitaminer, zink, järn och selen, som hjälper till att skydda cellerna från skador. Zink främjar dessutom hudens, klor och päls.Hälsosamt och glutenfritt hundgodisBuddy Petfoods Träningsgodis Hjort 1 kg, är helt fritt från tillsatser som konserveringsmedel, smakämnen eller färgämnen.Med ett helt kilo Buddy-hundgodis finns det gott om belöningar för många träningspass med din hund.Spannmålsfritt hundgodis med rådjur, Ej rekommenderad för valpar under tre månaderSpannmålsfritt hundgodis gjort på rådjurskött1 kg