My favourite DOG hundgodis

Populärt inom My favourite DOG hundgodis

 • Mixed Treats 500g

  Mixed Treats 500g
  My favourite dog Mixed Treats är små, benformade supersmaskiga belöningsgodisar med smak av kött och fisk. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Mixed Treats innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Trainer Treats 500g

  Trainer Treats 500g
  My favourite dog Trainer Treats är små, supersmaskiga belöningsgodisar för hundar av alla raser. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Trainer Treats innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Hearts with Salmon 500g

  Hearts with Salmon 500g
  My favourite dog Hearts with salmon är små, hjärtformade supersmaskiga belöningsgodisar med lax. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Hearts with salmon innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Drops with Chicken 500 g

  Drops with Chicken 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med kyckling för hundar av alla raser. Glutenfria.

Fler tips på My favourite DOG hundgodis

 • Strips with Salmon 500 g

  Strips with Salmon 500 g
  Smaskigt hundgodis som är perfekt att ge som belöningsgodis. Ge en hel bit till din hund eller så kan du dela den i mindre bitar vilket som passar er fyrbenta vän bäst. Smaskiga, halvmjuka strips för hundar. Lammsmak.
 • Drops with Deer 500 g

  Drops with Deer 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med vilt för hundar av alla raser. Glutenfria.
 • Bones with Lamb 500g

  Bones with Lamb 500g
  My favourite dog Bones with lamb är smaskiga, mjuka belöningsgodisar för hundar av alla raser. Smaksatta med lamm är de oemotståndliga även för de mest kräsna hundarna. De är perfekta till din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Bones with lamb innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Strips with Lamb 500 g

  Strips with Lamb 500 g
  Smaskigt, halvmjuka strips för hundar. Laxsmak
 • Strips with Beef 500 g

  Strips with Beef 500 g
  Smaskiga, halvmjuka strips för hundar. Smak av nötkött
 • Mini Hearts 500g

  Mini Hearts 500g
  My favourite dog Mini Hearts är små, hjärtformade supersmaskiga belöningsgodisar för hundar av alla raser. De passar särskilt bra för mindre hundar och valpar. Använd godisarna i din dagliga träning eller som belöning på hundpromenaden. My favourite dog Mini Hearts innehåller naturligtvis inget tillsatt socker, de går utmärkt att använda i aktiveringsleksaker och de levereras i en praktisk hink (i återvinningsbar plast) som gör att godisarna håller sig mjuka längre.
 • Strips with Chicken 500 g

  Strips with Chicken 500 g
  Smaskiga, halvmjuka strips för hundar. Kycklingsmak
 • Drops with Lamb 500 g

  Drops with Lamb 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med lamm för hundar av alla raser. Glutenfria.
 • Drops with Beef 500 g

  Drops with Beef 500 g
  Smaskiga, halvmjuka godisar med nötkött för hundar av alla raser. Glutenfria.