Magnussons ekologiskt hundgodis

De här små hundkexen innehåller ekologiska råvaror från KRAV-gårdar inom det svenska jordbruket. Magnussons Ekologiska Hundkex är ugnsbakade, smakar gott och ger något att jobba med för hundens tänder och tandkött.

Ingredienser: Stenmalt ekologiskt fullkornsvetemjöl, kallpressad ekologisk rapsolja, köttmjöl, potatisfiber, ekologiska vetegroddar, mineraler.

Populärt inom Magnussons ekologiskt hundgodis

  • Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg

    Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg
    Hundar älskar den goda smaken hos Magnusson Ekologiska Hundkex. Ge hunden några kex varje dag så får tänder och tandkött god motion. Utmärkt som belöning och uppmuntran, som resmat eller liknande.Magnusson Ekologiska Hundkex är i huvudsak tillverkade av KRAV-godkända ekologiska råvaror ifrån det svenska jordbruket. Genom att använda maximalt mycket ekologiska råvaror vill vi bidra till en bättre miljö och till ett öppet landskap med biologisk mångfald. Resultatet blir att din hund äter produkter tillverkade av absolut högsta möjliga kvalitet. Ingredienser: Stenmalt ekologiskt fullkornsvetemjöl*, kallpressad ekologisk rapsolja*, köttmjöl, potatisfiber, ekologiska vetegroddar*, mineraler.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!