Andra varumärken

Acana hundprodukter

 • Acana Dog Treats Yorkshire Pork

  Acana Dog Treats Yorkshire Pork
  Acana Dog Treats Yorkshire Pork är ett näringsrikt och naturligt godis med utsökt smak! Godiset innehåller en lättsmält animalisk proteinkälla för att ge en bra källa till naturlig näring som är viktig för din hund. Innehållet av etiskt och humant uppfödda yorkshiregrisar från Albertagårdar i kombination med lokalproducerad butternutsquash och lavendel ger ett näringsrikt godis som du med gott samvete kan ge din hund som belöning.Godiset är varsamt frystorkat för att bibehålla smak och kvalité.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Acana Dog Grain Free Crunchy Pork 100 g

  Acana Dog Grain Free Crunchy Pork 100 g
  Acana Dog Grain Free Crunchy Pork 100 gDetta knapriga hundgodiset är format som små hjärtan och har en läcker smak av rå grislever som vi tror att din hund kommer älska! Godiset är spannmålsfritt och fritt från onödiga tillsatser - det är faktiskt gjort av bara fem ingredienser!Med en så kort ingredienslista som denna så blir det enkelt för dig som matte eller husse att överblicka vad det är din hund äter - och även såklart att undvika sådant du inte vill att hunden ska äta.Förutom grislever så är detta godiset baserat på sötpotatis - mycket vitaminrikt!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Acana Dog Grain Free Crunchy Beef 100 g

  Acana Dog Grain Free Crunchy Beef 100 g
  Acana Dog Grain Free Crunchy Beef 100 gDet här hundgodiset passar utmärkt som belöningsgodis vid hundträningen, eller när du helt enkelt vill bjuda din vän på något extra gott. Godiset har en ljuvlig smak av nötlever som vi tror att din hund kommer finna helt oemotståndlig. Detta hundgodiset är spannmålsfritt och innehåller faktiskt bara fem ingredienser.Med en såhär kort ingredienslista blir det extra enkelt för dig som ägare att se vad din hund äter - och att undvika ingredienser som hunden inte behöver!Förutom rå nötlever så innehåller hundgodiset sötpotatis som är mycket vitaminrikt!Acana Dog Grain Free Crunchy Beef har en knaprig konsistens, och bitarna är formade som små hjärtan.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Acana Dog Grain Free Crunchy Turkey 100 g

  Acana Dog Grain Free Crunchy Turkey 100 g
  Acana Dog Grain Free Crunchy Turkey 100 gDet här spannmålsfria hundgodiset passar utmärkt att ha med när du tränar med din hund, eller på promenaden. Godiset har en härlig smak av färsk kalkonlever, och vi tror att din hund kommer tycka riktigt mycket om det! Acana Dog Grain Free Crunchy Turkey innehåller bara fem ingredienser - så du slipper onödiga tillsatser och ämnen som hunden inte behöver!Förutom kalkonlever så innehåller hundgodiset bland annat sötpotatis - fullproppad med vitaminer!Acana Dog Grain Free Crunchy Turkey är knaprigt till konsistensen, och godisbitarna är formade som små hjärtan - riktigt sött tycker vi!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Acana Dog Grain Free Crunchy Chicken 100 g

  Acana Dog Grain Free Crunchy Chicken 100 g
  Acana Dog Grain Free Crunchy Chicken 100 gDetta mumsiga hundgodiset passar perfekt att ta med på hundträningen. Godiset har en härlig smak av färsk kycklinglever som vi tror att din hund kommer älska. Det är fritt från spannmål och onödiga tillsatser - det innehåller faktiskt bara fem ingredienser!Med en kort ingredienslista blir det lätt för dig att se vad det är din hund äter - och att undvika sådant som hunden inte behöver i sin kost!Förutom kycklinglever så innehåller detta godiset bland annat sötpotatis som är rikt på vitaminer!Acana Dog Grain Free Crunchy Chicken är knaprigt, och bitarna är formade som små hjärtan - hur gulligt som helst!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Acana Dog Treats Free-run Duck

  Acana Dog Treats Free-run Duck
  EgenskaperAcana Dog Treats Free-run Duck innehåller frigående anka, uppfödd på gårdar i Ontario. Man har även tillsatt Bartlettpäron och lavendel som ger ett naturligt och smakrikt godis av bästa kvalitet. Godiset är frystorkat vilket gör att både smak och näring bibehålls.AnvändningEtt frystorkat godis med hög smaklighet.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!